Logo
Back

Strateska saradnja izmedju kompanije asioso i Prirodno matematickog fakulteta u Banjaluci

“Prakticne pouke donose nam mudrost dublju od one koju sticemo teoretskim iskustvom. Teoretska pouka temelji se na pojmovima; prakticna pouka temelji se na iskustvu.” - Dan Millman

Asioso kompanija je u srijedu, 26. maja 2021. na Prirodno-matematickom fakultetu Univerziteta u Banjoj Luci odrzala kompanijsku prezentaciju kao i mogucnostima zapocinjana IT karijere za studente studijskog programa Matematika i informatika. 
 
Kompanija asioso je ovom prezentacijom zapocela saradnju sa sada vec partnerom, Prirodno-matematickim fakultetom a koju nastavlja u buducnosti. Strateski sporazum o poslovno tehnickoj saradnji koji smo potpisali sa PMF-om otvara novu dimenziju za uzajamnu saradnju. Nasu kompaniju predstavili su Goran Stefanovic, CEO kompanije, te Dragan Rakita i Mladen Maksimovic, Team Lideri, ujedno i sami nekadasnji studenti ovog fakulteta i studijskog programa.  
 
Kompanija asioso od svog osnivanja slijedi tradiciju odrzivog razvoja – edukacije IT narastaja, te ideje kumulativnosti znanja kao i kreativnosti krase nasu kompaniju kao jedne od najvaznijih vrijednosti. Svjesni koliko je tesko steci prvo profesionalno iskustvo mladim ljudima nakon zavrsenog fakulteta, mi pruzamo razne mogucnosti zapocinjanja IT karijere razumijevajuci znacaj nove energije i kvaliteta koji ti mladi ljude nose. 
 
Nasa vizija sticanja prvog iskustva jeste da uz profesionalan I kvalitetan program prakse osiguramo ne samo tehnicka znanja, vec da oblikujemo cjelokupnu osobenost saradnika ne samo na tehnickom nivou vec i na nivou komunikacije, rada na internacionalnim i profesionalnim IT projektima, kao i interdisciplinarne saradnje u timu. Nase praktikante istovremeno ukljucujemo u vecinu segmenata poslovanja, od nacina vodjenja evidencije rada na projektima, poslovne komunikacije sa kolegama ali i klijentima, te nacina vodjenja i razvoja projekta. 
 
Pracenje I razvoj licnog napretka nasih saradnika za nas je prioritet. Nasim programom strucne prakse, za vremenski period koji traje stvaramo kvalitetne saradnike. Veliki broj nasih zaposlenih po zavrsetku fakulteta dobili su svoj prvi posao upravo u nasoj kompaniji, i na ovu cinjenicu smo jako ponosni.
 

Our blog

Related articles

just make it simple

Jevrejska 1 Banja Luka 78000 Bosnia & Herzegovina

Mon - Fri 8:30 - 17:00

Copyright ©  2024 asioso. All Rights Reserved.